DAG 2, FAVORITTSANG

Jeg hører mest på rock eller metal.... Jeg liker ikke rock som bare er skriking, bråk og går alt for fort så man ikke engang får hørt hva de synger, men det skal ikke være for kjedelig musikk heller. Puslete musikk kaller jeg det, som f.eks. Bring Me The Horizon. Jeg var helt hekta på bandet før, men det har gradvis gått til ett høyere level -- > Hardere og hardere heavy metal. Jeg synes det er skikkelig tøff musikk rett og slett. #Denfølelsen  /


#AmonAmarth #Musikk #Heavymetal #Metal #Rock #Nam #Barsking #Viking #Drage #Norrøn  Trykk på bildet for link.

Har aldri sett videoen før. #IngridOline

~Hva er din favorittsang? 
~Hører du på noe lignende?

 

LANA DEL REY

Jeg tror Lana Del Rey er en av  yndlingsartistene mine. Musikken er så spessiell og rolig, og stemmen hennes virker så avslappet mens hun synger. Hah. Også handler ikke alle sangene om sex og drikking og fest og party hele tiden, som all den andre dritten gjør. Beauty-queen style. 
Navnet, Lana Del Rey betyr faktisk Konge av ull, eller Ullkongen el. noe lignende. Lurer på hva det skal bety? Fancy navn i hvert fall.

 

LENGE SIDEN SIST

Wow. Tiden går fort, og håret mitt vokser. Skolestarten er like kjedelig som før. Men det er alltid godt å få se igjen klassa. 
Vi dro ikke bort i sommerferien. Men det var snakk om Londontur i høstferien. For meg spørs det hvilken dato, for jeg vil være hjemme til bursdagen min. Skjønner hvordan det er å ikke være det...
Karen og jeg planlegger å dra til Black Sabbathkonsert i Oslo, om ikke så lenge. Så i dag har jeg farga håret mitt. Samme som alltid - Rødt. 

 


Jeg rakk også å male gelenderet på huset, før jeg løp opp på rommet mitt og satte på masse musikk. Her er en liten smakebit, som  jeg skjønner at få av dere liker.
 

Nå lakker jeg jordbærnegler. Søtt ikkesant? 

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
Legg meg til som venn c:

~ Jeg er ikke en superaktiv blogger, bare så det er sagt. Mitt navn er Ingrid Oline. Jeg tenker på meg selv som litt... unormal. Jeg savner det lange håret mitt. Jeg har sluttet med ''pærleøredobber og lipgloss''. Istedet forandret jeg livsstilen min. Noe som kanskje gjør meg litt og litt mer galere, for hvert år som tikker. Ikke vet jeg? Mye av tida bruker jeg hjemme ved PC'n min. Men foto og tegning driver jeg også med. Om sommeren elsker jeg å sykle helt uten videre. Selvsagt flykter jeg ofte til min tredje verden: Musikk. Godkveldistuggu


Kontakt


ingro_98@hotmail.com


KategorierGratisdesign av Tonje :o
hits