LENGE SIDEN SIST

Wow. Tiden går fort, og håret mitt vokser. Skolestarten er like kjedelig som før. Men det er alltid godt å få se igjen klassa. 
Vi dro ikke bort i sommerferien. Men det var snakk om Londontur i høstferien. For meg spørs det hvilken dato, for jeg vil være hjemme til bursdagen min. Skjønner hvordan det er å ikke være det...
Karen og jeg planlegger å dra til Black Sabbathkonsert i Oslo, om ikke så lenge. Så i dag har jeg farga håret mitt. Samme som alltid - Rødt. 

 


Jeg rakk også å male gelenderet på huset, før jeg løp opp på rommet mitt og satte på masse musikk. Her er en liten smakebit, som  jeg skjønner at få av dere liker.
 

Nå lakker jeg jordbærnegler. Søtt ikkesant? 

 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
Legg meg til som venn c:

~ Jeg er ikke en superaktiv blogger, bare så det er sagt. Mitt navn er Ingrid Oline. Jeg tenker på meg selv som litt... unormal. Jeg savner det lange håret mitt. Jeg har sluttet med ''pærleøredobber og lipgloss''. Istedet forandret jeg livsstilen min. Noe som kanskje gjør meg litt og litt mer galere, for hvert år som tikker. Ikke vet jeg? Mye av tida bruker jeg hjemme ved PC'n min. Men foto og tegning driver jeg også med. Om sommeren elsker jeg å sykle helt uten videre. Selvsagt flykter jeg ofte til min tredje verden: Musikk. Godkveldistuggu


Kontakt


ingro_98@hotmail.com


KategorierGratisdesign av Tonje :o
hits