MISTA BLOGGEN - SÅ HER ER DEN NYE

Mårn folka. Jeg er jenta bak bloggen, therealingro.blogg.no. Jeg skulle skifte e-post adresse, men det ble bare fucka opp på ett eller annet vis. Så nå får jeg ikke logga på brukeren noe mere. Aner ikke hvorfor. Men jeg orker ikke å skrive lange setninger om hva som skjedde. Fordi som sagt: Jeg skjønte ingen dritt.

Men! I går har jeg vært på maxi! Det var en god stund siden sist. Det vil si  i juni, 2012. Hahah! Jeg kjøpte meg tre bukser, en topp og hårfarge. Det var alt. Jeg er ikke, og har aldri vært motemenneske, så jeg kjøper bare det som trengs, på en måte. 


*trommevirvel*  ....


Tadda. Buksene er fra Vero Moda. De svarte kosta 299,- og den hvite 350,- men det var 2 for 3 så det ble driekte 649 kr og 90 øre 
Den røde hårfargen for 99,- er fra Cubus. 


Man fikk se glimtet av t-skjorta på forige bilde, så du skjønner nok hvordan den ser ut ''generelt''. Måtte bare ta bilde av ulven. Jeg liker rovdyr..
Det har jeg vel alltid gjort - Carlings 199,-                                                                                  

Nå skal jeg jobbe. Wiii.  

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013
Legg meg til som venn c:

~ Jeg er ikke en superaktiv blogger, bare så det er sagt. Mitt navn er Ingrid Oline. Jeg tenker på meg selv som litt... unormal. Jeg savner det lange håret mitt. Jeg har sluttet med ''pærleøredobber og lipgloss''. Istedet forandret jeg livsstilen min. Noe som kanskje gjør meg litt og litt mer galere, for hvert år som tikker. Ikke vet jeg? Mye av tida bruker jeg hjemme ved PC'n min. Men foto og tegning driver jeg også med. Om sommeren elsker jeg å sykle helt uten videre. Selvsagt flykter jeg ofte til min tredje verden: Musikk. Godkveldistuggu


Kontakt


ingro_98@hotmail.com


Kategorier
ArkivGratisdesign av Tonje :o
hits