NEGLELAKK

Mørn. Mørn. Mørn. Jeg mata husskapningene med prior kyllingfilé brødskive-pålegg etter skolen i dag... Men så! Jeg gikk opp på rommet mitt og startet med neglelakken jeg har så masse av. ''American'' på min venstre hånd, og ''Black 'n White'' på høyre: Jeg ble mest fornøyd med høyrehånda mi, selv om det ikke ble gjort helt riktig
Jeg ble mest fornøyd med høyrehånda mi, selv om det ikke ble helt godt gjort med venstrehånda. Alltid en bagatell. Black'nWhite glemte jeg faktisk å ta bilde av step for step, men jeg tok ideen fra Youtube.... Der ser du hvor forferdelig neilene mine ble forrantil sånn de egentlig skulle sett ut. Svart på hvitt. Prikk på prikk.

Her er er en ekte norsk Ingrid Olines America: 


Hvitt - OPI Nagellack. Denne lakken kjøpte jeg sist vi var i USA. 2011 Jeg måtte stryke to lag med denne.

 
Rød Depend med glitter kjøpt på Maxi. 3-4 år gammel lakk tenker jeg.


Jeg har så skrukkete fingre.Denne kjøpte jeg også i USA, men i 2010 - 


PÅ tommelen har jeg paljetter og på ringfingeren har jeg sølvglitter. / ''sølvkrydder'' som jeg kaller det. Til slutt strøk jeg over med blank OPI.

Jeg mener navnene på fargene er så fengende. Synes ikke du? Pedal to metal, Gogo green, Fierce'n tangy, Rise & shine, Lemon tree, Black Diamond og Black Graffiti, Bora bora osv.... 

I morgen blir det ''liksomtentamen'' eller noe sånt. Egentlig skjønte jeg ingen dritt av det lærern snakka om. Visste bare at vi skulle lese en tekst eller tre for å ''forberede oss'' til ett eller annet. Hææ? Etterpå stikker jeg en tur innom Hamar for å levere noe greier. Og så drar jeg hjem og gjør lekser for forige uke. Helvete. God natt.

#Nails #Art #Neglelakk #Inspirasjon #America #USA #Negler 
Er det noe vits å tagge engelsk på blogg egt?? Tagger noen engelsk fordi det er kult liksom?


  

Ingen lyspærer

Ingrid Kristine

05.02.2014 kl.13:02

Wow! Du er virkelig god da! Sikkelig kreativt!

Skriv en ny kommentar

hits